Sunday, November 8, 2009

Kana wok juurviljadega


2 kanafileed (umbes 300-500 g)
terriyaki - kastet
10 küüslauguküünt
3 porgandit
2 punast sibulat
3 väikest paprikat
magusat tšillikastet
200 g suhkruherneid või rohelist uba (külmutatud)
õli

Lõika kanafilee ribadeks ja vala peale terriyaki - kastet, et kana oleks sellega üleni kaetud. Marineeri kana niikaua, kui soovid, piisav on ka köögiviljade lõikumiseks kuluv aeg. Haki küüslauk peeneks, tükelda ja ribasta köögiviljad.

Kuumuta vokkpannil õli, lisa marineeritud kanaribad ja pool hakitud küüslaugust. Prae kana valmis ja tõsta siis pannilt korraks ära. Seejärel pane pannile sorts magusat tšillikastet ja lase sel veidi karamellistuda. Tõsta pannile köögiviljad väljaarvatud suhkruherned (oad) ja lisa ülejäänud küüslauk. Kui köögiviljad piisavalt krõmpsud, lisa pannile suhkruherned (oad) ja kuumuta pisut. Valmis roa sisse pane kanaribad ja kuumuta veidi.

Serveeri nuudlitega või söö niisama:)
Retsept pärineb Oma Maitsest.

No comments:

Post a Comment