Friday, January 1, 2010

Bruschetta tomatiga

Nüüd aga midagi kiirelt valmivat ja imelihtsat aga samas väga maitsvat:)

4 viilu ciabattat või muud Itaalia saia
4 -5 keskmise suurusega küpset tomatit
1 küüslaugu küüs
basiilikut
oliivõli
soola
pipart
balsami kreemi

Puhasta ja tükelda tomatid (võimalikult väiksteks tükkideks) pane kaussi. Puhasta küüslaugu küüs ja suru küüslaugu pressiga tükeldatud tomatitele. Haki basiilik peeneks ning lisa tomati ja küüslaugu segule seejärel lisa veidi oliivõli ning jäta veidikeseks maitsestuma (umb 1 tund).
Pane ahi sooja rösti ciabatta viilud , hoia neid umbes 5 minutit ahjus ning vajadusel keera külge. Seejärel võta ahjust ning pane kuumadele saiaviiludele tomatisegu ja kaunista basiilikuga ning pane peale ka balsami kreemi.
Ciabatta viilud võib ka määrida näit küüslauguga või siis kasta küüslauguga määritud õlisse enne röstimist.
Pildi lisan hiljem, kuna saiad sai imekiirelt otsa ja ei jõudnud pilti teha:)

No comments:

Post a Comment