Väga maitsev ja suhteliselt mahlane salat, mis alati saab kiirelt otsa:)
1 purk punaseid ube soolvees
200 g sinki
1 porru
2 küüslauguküünt
1 dl lahjat majoneesi
1/2 dl hapukoort
Nõruta oad ja loputa külma veega üle. Lõigu sink ribadeks ja porru viiludeks, seejärel haki küüslaugu küüned. Sega kõik ained omavahel ja lase külmkapis 30 minutit maitsestuda.
1 purk punaseid ube soolvees
200 g sinki
1 porru
2 küüslauguküünt
1 dl lahjat majoneesi
1/2 dl hapukoort
Nõruta oad ja loputa külma veega üle. Lõigu sink ribadeks ja porru viiludeks, seejärel haki küüslaugu küüned. Sega kõik ained omavahel ja lase külmkapis 30 minutit maitsestuda.
No comments:
Post a Comment