Tume osa
110 gr võid
60 gr tumedat šokolaadi
60 gr tumedat šokolaadi
200 gr suhkrut
2 muna
80 gr jahu
1/2 tl vanillisuhkrut
näpuotsaga soola
Hele osa
Hele osa
200 gr toorjuustu
70 gr suhkrut
1 munakollane
Sulata või ja šokolaad, võta pott pliidilt. Klopi munad suhkruga lahti ning lisa peene joana pidevalt segades potti. Seejärel lisa vanillisuhkur ja sool ning sega juurde jahu. Vala segu võiga määritud koogivormi (näit 24 cm läbimõõduga).
Sega kokku toorjuust, suhkur ja munakollane kuni suhkur sulab. Vala või tõsta lusikaga toorjuustusegu ringidena šokolaadisegu peale. Tõmba noaga jooned alates koogivormi äärest kuni keskele välja, et tekiks ilus muster. Küpseta 185 kraadi juures 35 minutit.
Heleda osa puhul tuleb jälgida, et suhkrut liiga palju ei läheks, kuna see muudab segu liiga vedelaks.
No comments:
Post a Comment