Saturday, April 3, 2010

Quiche kana ja brokoliga




Põhi
3 dl jahu
150 g võid
1 tl soola
2 sl külma vett

Täidis
300-400 g kanafileed (marinaadis või tavalist)
2 küüslauguküünt
vajadusel marineerimiseks terryiaki kastet
1 sinihallitusjuust
1 väiksem brokoli
3 muna
3 dl vahukoort
soola ja musta pipart
1 küüslauguküüs
Kui kasutad nö tavalist kanafileed, siis lõika see tükkideks ja pane umbes pooleks tunniks külmkappi terryiaki kastmes marineerima. Näpi jahu, sool ja või purutaoliseks massiks. Lisa vesi ja vajadusel veel jahu ja sega ühtlaseks tainaks. Keera tainas kilesse ja pane pooleks tunniks külmkappi. Pruunista kanafilee koos 2 küüslauguküünega väheses õlis pannil ja lase jahtuda. Lõika brokoli õisikuteks ja keeda 1 minut. Sega omavahel munad, vahukoor, sool, pipar, purustatud küüslauguküüs ja riivitud juust. Seejärel aseta tainas pirukavormi põhjale ning kata sellega ka vormi servad. Küpseta põhja 250-kraadises ahjus 7-10 minutit. Aseta eelküpsetatud põhjale pruunistatud kanafilee, brokoli ja murendatud sinihallitusjuust. Vala üle muna-kooreseguga. Küpseta 200-kraadises ahjus veel 25 minutit.
Panen siia juurde ka pildi aga see pole kõige parema kvaliteediga, kuna fotokas ütles töölepingu üles ja pilt sai tehtud mobiiliga:) aga esimesel võimalusel proovin uue pildi teha.

No comments:

Post a Comment